torsdag 19. november 2015

Top Hat - Flosshatt

Hei igjen.

Jeg er så heldig å har får være med en flott gjeng med jente håndballspillere i 12-13 års alderen i Håndballklubben Landsås. Og da hoved treneren for laget var borte på leirskole med en klasse, fant vi ut at vi skulle overraske han på på 40-års dagen uken etter.

I den forbindelse laget jeg en Flosshatt boks som jenten fylte med litt ekstra, og hadde skrevet og tegnet personlige hilsener som vi la oppi. Jentene var kjempe flinke og klarte å holde på hemmeligheten hele to treninger, og han ble skikkelig overrasket, og det ble bursdags fest med kake og saft i Landsås hallen.


Her er den:


Jentene ville at det skulle stå 20+20 isteden for 40


Oppi ble det puttet litt kos og flotte hilsner fra jentene.

Hatten er en fil fra Silhouette Store, og for å få boksen lagde jeg vare en hatt litt mindre og klippet av den i høyden.

Brukte litt tykkere Bazzill kartong på selve hatten og diverse reste papir og Colocopy papir. Navn og tekst er laget med Silhouett Portrett maskinen min. 
Klubbmerket har jeg tillatt meg å digitalisere og kuttet ut og laget lag på lag med Portretten også. Svertet alle kantene med hvitt chalk ink og jentene signerte boksen med hvit Prismacolor blyant. Pyntet med tilbehør fra Silhouette fila og bredt chiffon bånd. Sia denne var til en mann så droppet vi blomster og bling og dill :) 

Denne var gøy og lage og ikke alt for avansert. 

Deltar i disse utfordringene:
30/11-15 TREL - Farsdag (1B/lxC) 
30/11-15 Hjerteboden - Maskulint (xBxC)  Favoritt
30/11-15 Papirlosjen - #11 mannlig/maskulin (3B/xC)   Favoritt
30/11-15 Papir dukkene - Noe til en mann


Ha en super aften
(✿*‿*) Ma


4 kommentarer:

  1. Så utrolig moro det må være å klare å lage npoe så flott.
    Mektig imponert :)
    Mvh Ritha

    SvarSlett
  2. Kjempe stilig hatt, og veldig så mannlig:-) Tusen takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring for November. Klem DT-Elisabeth

    SvarSlett

Happy for all comments.
(✿◠‿◠) Ma (Merethe)