onsdag 5. november 2014

Juledekorsjoner med Hjerteramme og 3D snøkrystaller.


Her er mitt DT bidrag:


Ryggen har krangla det siste dagene, så jeg har ikke klart å sitte så lenge om gangen så det ble et enkelt prosjekt denne gangen. 

Tidligere i høst var jeg på kurs med Gunn-Eirill's kreative sider og laga 3D elementer som henger i staffeli kort. Tenk jeg kunne bruke dette til julepynt. 

Har denne fine hjerte disen til Marianne Design med tre hjerter og en snøkrystall. 
Passet fint til denne ramment og snøkrystallene er diverse MS puncher. Alt er kuttet ut i hvit cartong, og hjertene er embosset med sølvfarget embossing pulver. Snøkrystallene dyttet jeg bare kantene i embossingputa og så i pulveret så det ble bare litt på kantene og embosset dem... Men vær forsiktig og ha dem ikke for nære. Brente flere stykker.. og fingrene ;)

Hadde lim på baksiden av et hjerte la det på bordet med limet opp og la en sytråd med gode ender på hver side av hjerte. Limte så på et hjerte til slik at sølv sidene kom ut på begge sidene. Strammet tråden og lot den tørke. 

Snøkrystallene brettet jeg 3 stykker i to, men man kan bruke flere om en ønsker. Brettet de i to og limte to rygg mot rygg. Plasserte de så på baksiden av tråden inne i hjertet og så limte jeg den siste snøkrystallen på slik at tråden ble i midten. Knøt så knuter på den tråd enden som hang fra den nederste spissen av hjertet. Dro så forsiktig slik at knuten kom helt oppi kanten av hjertet og strammet forsiktig slik at tråden inni hjertet også ble stram, og justerte snøkrystallen så den ble midt i hjertet. 


 Jeg er over gjennomsnittlig glad i snøkrystaller men en kan bruke hvilken som helst figur her, juletre nisser snømenn sommerfugler ... bruk det du liker :)

Har noen store snøkrystall diser og planlegg å bruke dem på denne måten :) Må bare få ryggen på plass først.

Disse er ikke vanskelig å lage og en kan lage girlandere mm. 
Her er bare fantasien en grense. ;)


Lykke til. :)

3 kommentarer:

 1. What a lovely decoration Merethe! Very filigree!
  Thanks for your sweet comment.
  Hugs from Poland:)

  SvarSlett
 2. Hello Merethe,
  Gorgeous fine Ornaments, they will look great on the tree.
  I am so pleased you are on this team, it is inspiring to me also that we can learn from each other.
  You create wonderfully.
  Smiles:)
  Sue

  SvarSlett
 3. Lovely ornaments Merethe, so delicate. I agree with Sue we are so lucky to have such a great team to work with.
  Happy crafting, Angela R. x

  SvarSlett

Happy for all comments.
(✿◠‿◠) Ma (Merethe)